DanskIPTV-svg-1.svg

Menu

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

 

Når du handler hos os, giver du os visse personlige oplysninger. Derudover genereres nogle oplysninger, herunder personlige data, når du bruger vores tjenester og produkter. Nedenfor beskriver vi, hvordan vi bruger, opbevarer og på anden måde behandler dine oplysninger, og hvilke rettigheder du har.

 

Hvilke personlige data behandler vi?

Kundedata: Kundedata er oplysninger som dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt betalingsoplysninger og oplysninger om, hvilke kanalpakker og/eller set-top-bokse du har. Vi kan indsamle disse oplysninger i nogle tilfælde, men vi bruger dem kun til at hjælpe dig i supportcentret, eller når du afgiver en ordre hos os. Når vi er færdige med dit køb/din sag, bliver alt slettet for din og vores sikkerheds skyld. Du behøver ikke at give andre reelle oplysninger end dit telefonnummer, din e-mailadresse og en eventuel MAC-adresse.

Ifølge de nuværende databeskyttelsesregler må personoplysninger kun indsamles til “specifikke, eksplicitte og legitime formål”. Personoplysningerne må derefter ikke behandles på en måde, der er uforenelig med disse formål. Derudover skal behandlingen af persondata også understøttes af databeskyttelseslovgivningen, kendt som et juridisk grundlag.

For at vi kan levere vores tjenester og produkter til dig, er vi nødt til at behandle og administrere nogle af dine personlige data. Nedenfor er eksempler på de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, og det juridiske grundlag, som vi gør det på.
Nogle behandlinger kan kræve samtykke som retsgrundlag. I sådanne tilfælde vil vi indhente dit samtykke til den pågældende behandling, før behandlingen påbegyndes.

 

Mere om vores håndtering af persondata

Vi behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for, at vi kan identificere dig som vores kunde eller bruger, for at opfylde vores kontrakt med dig om levering af tjenester og produkter – for eksempel for at sikre drift og support af vores tjenester og for at forbinde et opkald eller en e-mail til modtageren. Vi behandler også dine personlige data til vores administration og fakturering af tjenesterne, til at håndtere klager og krav, til at hjælpe dig med spørgsmål om din tjeneste eller dit produkt, når du kontakter vores support, og ellers til at udøve vores rettigheder og opfylde vores forpligtelser i henhold til vores kontrakt med dig.

Den behandling, der er beskrevet ovenfor, er normalt nødvendig for, at vi kan levere tjenesterne. Hvis vi ikke kan udføre en sådan behandling, kan vi muligvis ikke levere tjenesterne. Hver sag er individuel, afhængigt af dine krav som kunde. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Vi behandler personoplysninger i forbindelse med anden kommunikation med dig, f.eks. for at give dig serviceoplysninger og opdateringer af tjenesterne for at optimere ydeevnen af din tjeneste. Vi behandler også persondata, når vi er i kontakt med dig om vores tjenester. Når du skriver til vores kundeservice, kan teksterne analyseres for at forbedre vores service.

Vores legitime interesser for denne behandling er at holde dig som kunde informeret om vores tjenester og deres tilgængelighed og at uddanne vores personale, forbedre vores svar og vores måde at arbejde på. Så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service. Til dette formål kan vi bruge dine kundedata, såsom dit navn, kundenummer, e-mailadresse, telefonnummer, den type tjeneste, du har, og om tjenesten bruges.

Vi opbevarer aldrig personlige data længere end nødvendigt. De data, vi indsamler og genererer, når du bruger vores tjenester og produkter, behandles til forskellige formål. De opbevares derfor også i forskellige tidsrum afhængigt af deres tilsigtede anvendelse og vores juridiske forpligtelser.

  • Medmindre vi angiver andet nedenfor, opbevarer vi de fleste af dine kundedata, så længe du er kunde. Når kontrakten mellem os er ophørt, vil de blive slettet efter maksimalt 4 uger.
  • Sagshistorik fra supportsager slettes efter maksimalt 12 uger fra kontakt.
  • For at løse eventuelle fejl i den tjeneste, du har bestilt, og for at forbedre tjenestens funktionalitet, gemmer vi data i højst 3 måneder.
  • For at kunne administrere og give dig attraktive servicetilbud og gennemføre markeds- og kundeanalyser gemmes data om din brug af vores tjenester i højst 3-6 måneder fra behandlingens start.
  • For at begrænse skader fra og forhindre internetsvindel og spredning af malware (vira, trojanske heste osv.) gemmer vi i nogle tilfælde IP-adresser i 2 uger.

Hvem videregives oplysningerne til?

Vi videregiver aldrig data til myndigheder som politi, skattemyndigheder osv. Vi videregiver eller sælger ikke dine data til andre operatører og virksomheder på markedet, som mange andre IPTV-udbydere gør. Vi prioriterer og værdsætter vores kunder mest i forhold til stabilitet og forsyning. Som kunde behøver du aldrig at bekymre dig om nedlukning af vores service, salg af dine private data og/eller videregivelse af data til myndigheder og/eller kommuner.

Regler for brug af vores service

 

Læs disse regler omhyggeligt for at undgå misforståelser, utilfredshed og andre tekniske problemer.

Det er kun tilladt at oprette én forbindelse pr. konto, medmindre du har et tvillinge-/søsterabonnement. Du må ikke bruge din konto på flere enheder på samme tid, heller ikke i samme husstand. Hvis du gør det, risikerer du at blive suspenderet, og du får ingen penge tilbage, hvis du bryder denne regel.

Den kan bruges på flere enheder, så længe den aldrig bruges samtidigt. Forbudt at dele din konto med venner, familie osv.
Du er ansvarlig for at sikre, at din konto ikke falder i de forkerte hænder.
  • Det er forbudt at springe for hurtigt mellem IP-adresser, da det ikke betragtes som normal brug.
  • Det er helt forbudt at begrænse vores kanaler.
  • Det er forbudt at optage en kanal, mens du ser en anden kanal, da det bruger dobbelt så meget båndbredde og forårsager nøjagtig den samme skade for os, som hvis du så to enheder på samme tid.
  • Brug ikke en VPN, da de fleste VPN-IP-adresser er blacklistet af os på grund af misbrug. Hvis du vælger at bruge en VPN, er du selv ansvarlig for det, og vi kan ikke hjælpe dig, hvis din konto bliver suspenderet på grund af misbrug.

Hvis disse regler ikke følges, er der stor risiko for, at du bliver suspenderet, da vi har systemer til at opdage denne adfærd. Affjedringen er normalt automatisk. Kontakt os ikke om dette, hvis du selv er klar over problemet, da vi IKKE vil refundere dig under nogen omstændigheder.

Hvis du som kunde følger alle regler og bruger tjenesten, som den er beregnet til at blive brugt, garanterer vi, at vi fortsat vil gøre vores bedste for at sikre, at du som kunde kan nyde dine kanaler fuldt ud! 🙂