DanskIPTV-svg-1.svg
Menu

Forsyning

Nedenfor kan du se vores aktuelle udvalg af kanaler. Hvis du vil se vores film, serier, dokumentarer og mange andre titler, kan du anmode om en gratis prøveperiode eller købe en måned, da listen indeholder over 100.000 titler og ikke kan vises her. Bemærk venligst, at begivenheder, der skal vises i fremtiden, ikke er inkluderet i disse lister. Kort før den specifikke begivenhed starter, vises den midlertidige kanal på listerne.

↓For mobilbrugere!↓

Vent ca. 1-2 minutter, indtil listen er indlæst. Det kan tage lidt tid, da det er meget stort. Tryk derefter på forstørrelsesglasset nederst på kanallisten for at søge blandt lande. Som standard ser du i øjeblikket den danske kanalliste.

Vores kanaler

Vores pakke

IPTVdansk
Alle verdens kanaler + al sport inklusive PPV-begivenheder
Välj period
 • 1 TIME TEST - 0 DKK
 • 1 MÅNED -

  165 DKK

 • 3 MÅNEDER -

  364 DKK

 • 6 MÅNEDER -

  562 DKK

 • 12 MÅNEDER -

  927 DKK

Vi tilbyder alle de kanaler, film, serier, dokumentarer og PPV-events, du kan forestille dig. Nedenfor kan du se vores kanalpakker, og hvis du fortsætter med at scrolle, kan du se en liste over vores kanaler og endelig nederst på siden vores andre titler såsom film, serier osv.

Alle vores pakker indeholder det samme udvalg af produkter, den eneste forskel er den tid, du har adgang til det hele.

Hvis du vil se vores udvalg af film og serier, er du nødt til at prøve vores service, da disse lister er alt for store til at blive vist på vores hjemmeside.