DanskIPTV-svg-1.svg
Menu

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilket IPTV er det bedste?

Det er selvfølgelig et spørgsmål, der skal besvares helt upartisk. Selvfølgelig vil vi gerne sige, at vi er de bedste. Men der er en hjemmeside, der har listet alle de bedste IPTV-udbydere. Klik på titlen ovenfor for at få adgang til artiklen og hjemmesiden.

Hvordan fungerer IPTV?

Du starter med at købe adgang til den bedste server i Norden hos os. Resten tager vi bagefter! 🙂

Hvad er IPTV?

IPTV er tv via internettet. Før i tiden så man tv via kabel-tv-netværket.

Hvordan tilslutter man IPTV?

Her kan du se, hvordan du får kanalerne op at køre på din hjemmeenhed.

Hvordan får man tekst på IPTV?

De fleste af vores tilbud kommer med undertekster. Desværre er det ikke alle kanaler, der leverer tekst.

Hvad står IPTV for?

IPTV står for Internet Protocol Television.

Hvor meget koster IPTV?

Prisen på IPTV-abonnementer eller rettere kanalpakker varierer meget. Vores pris er 1300kr/år.

Hvad kræves der til IPTV?

For at se IPTV behøver du kun en IPTV-boks, et Smart TV eller en anden enhed, der kan oprette forbindelse til internettet og konvertere M3U-links til billeder og/eller en portal, hvor du kan oprette forbindelse til vores server.

Hvad er en IPTV-boks?

En IPTV-boks er en lille gadget, der er præcis, hvad den lyder som. Nemlig en lille boks, der bruges til at konvertere internetsignaler til et tv-billede.

Hvor hurtigt bredbånd er nødvendigt til IPTV?

Hastigheden på bredbåndet er mindre vigtig, så længe den overstiger 30mbit/s i downloadhastighed. Det vigtige er svartiden eller Ping, som det også kaldes. Jo højere den er, jo værre er det. Ideelt set ønsker du en responstid på maks. 10 ms.

Hvordan fungerer Smart IPTV?

Smart IPTV er en app, som vi desværre ikke længere anbefaler. Hvis du stadig gerne vil vide, hvordan det fungerer, kan du se det nederst på denne side. IPTV med smart-tv.

Hvilket IPTV skal jeg vælge?

Vi ønsker selvfølgelig, at du vælger os. Men hvis vi lægger vores egne interesser til side, er det her, hvad du bør tænke. Hvad leder jeg efter? Skandinaviske kanaler eller kanaler fra Asien og Mellemøsten?

Afhængigt af hvad dit svar er, bør du vælge din leverandør i henhold til det svar. IPTV-tjenester er gode til at give dig en bred vifte af valgmuligheder med de fleste af dem. Men ikke med alt.

Kan jeg se på flere enheder?

Ja, det kan du. Du kan dog ikke se mere end én (1) enhed ad gangen, medmindre du tegner et dobbelt eller tredobbelt abonnement.

Er det lovligt?

Dette spørgsmål dukker ofte op. Det er lidt af en gråzone, når det gælder IPTV. Det er ulovligt at sælge kanalerne, men det er ikke ulovligt for dig som kunde at streame kanaler, der er dekodet i et andet land.

Med andre ord er det ulovligt at afkode kanaler derhjemme. Det er der dog ingen af vores kunder, der gør, fordi afkodningen foregår i udlandet i lande, hvor det er lovligt. Derfra bliver det så streamet til os i Sverige.

Hvordan kan du have så mange kanaler?

Vi streamer vores kanaler fra store leverandører i hele verden. Det gør det ca. 10 gange billigere for slutkunden. Med andre ord kunne de store tv-selskaber have reduceret deres omkostninger med omkring 6-7 gange og stadig have haft en god fortjeneste.

Problemet er, at de store virksomheder prioriterer høj profit frem for deres kunder.

EPG viser fejl!

EPG’en kan nogle gange vise fejl. Men det sker meget sjældent, og hvis EPG’en viser fejl, er det enten fordi du skal genstarte din enhed, genindlæse kanalerne eller opdatere din EPG. Du opdaterer din EPG i indstillingerne for den app, du bruger.

Fejlmeddelelse (Stream-fejl, ingen data fundet/0 kanaler fundet)

Denne fejlmeddelelse vises i GSE Smart IPTV-appen, når appen ikke kan oprette forbindelse til vores servere. I ca. 90% af tilfældene afhænger det af din boks eller din internetforbindelse. Dette problem løses i 9 ud af 10 tilfælde ved at tage netledningen ud af din boks og derefter sætte den i igen. Hvis problemet ikke er løst, bør du udføre en funktionstest. Du kan finde funktionstesten her.

Hvorfor kan jeg ikke teste flere gange gratis?

Vi har i perioder meget travlt. Vores support er næsten altid belastet af spørgsmål/bekymringer fra kunderne. Vi ønsker at prioritere vores eksisterende kunder. Når en potentiel kunde ønsker at teste vores kanaler, hjælper vi gerne. Det gør vi gratis, og vi giver også den pågældende person mulighed for at få gratis adgang til vores tjenester. Det gør vi selvfølgelig, men kun én gang.

Hvorfor skal jeg betale for at teste yderligere?

Som nævnt ovenfor har vi i perioder meget travlt. Vi ønsker at give alle en mulighed for at prøve vores vidunderlige service. Som med alt andet i livet er intet gratis. Det kan være gratis at teste vores service i en kort periode, men derefter koster vores service penge. Hvis en potentiel kunde ikke ønsker at betale det lave beløb for at teste kanalerne yderligere, anser vi dem ikke for at være en seriøs kunde. I betragtning af at du sparer tusindvis af kroner gennem os, er det meget mærkeligt, hvis du ikke er parat til at betale et lille beløb for denne mulighed.

Hvorfor er der ingen undertekster?

Vi stræber altid efter at tilbyde det bedste. Vi er konstant på udkig efter nye forsyninger. Nogle gange er det ikke muligt at få alle kanaler med undertekster. Derfor er det ikke alle kanaler, der har undertekster. Du kan heller ikke selv tilføje det endnu.

Hvorfor bliver mine kanaler hacket?

I mere end 9 ud af 10 tilfælde, hvis kanalerne hacker, er det på grund af dit internet. I andre tilfælde kan fejlen ligge hos os. Udfør funktionstesten. Hvis kanalerne fungerer fint, når du udfører funktionstesten, ligger fejlen i dit hjemmeudstyr.

Hvorfor har jeg ingen programguide (EPG)?

Når du tester vores kanaler i 1-24 timer, sender vi dig ofte et forkortet link. Med dette link forsvinder EPG-funktionen desværre. Det vil dog være meget nemmere at skrive linket ind. Hvis du har fået det sædvanlige link, men EPG’en ikke virker, skal du opdatere EPG’en i den app, du ser kanalerne i. Hvis det ikke virker, skal du kontakte support.