DanskIPTV-svg-1.svg
Menu

Hvorfor vælge dansk IPTV?

Hvorfor vælge dansk IPTV?

Vi har en af de bedste samlede oppetider. Hvad betyder det? Det betyder, at vi er en af de IPTV-udbydere, der har færrest afbrydelser i vores service. Afbrydelserne kan aldrig undgås 100%, selv ikke for de store officielle tv-udbydere.

Der er dog flere måder at minimere afbrydelserne på. En af måderne er at have flere og stærkere servere som backup i tilfælde af et nedbrud. Hvis en server går ned, kan en anden tage over. Det er en af de mest populære måder at forhindre afbrydelser på. Men det er dyrt at købe dobbelt så mange servere, som man egentlig har brug for. Derfor er der mange leverandører, der ikke gør det, og det bidrager til en lavere kvalitet.

En anden måde er at investere i dyrere og mere stabile servere, der kan håndtere mere trafik. Disse er meget dyrere end almindelige, enklere versioner af servere, der kan håndtere basale ting som små mængder trafik, lille lagerplads osv.

For at være en af de bedste leverandører på markedet har vi valgt at investere i begge løsninger, og det er også en af hovedårsagerne til, at vi er dyrere end mange andre. I IPTV-verdenen gælder udtrykket “du får, hvad du betaler for” virkelig. Med det set-up, vi har, er vi klart bedre end andre billigere tjenester, både hvad angår udbud og stabilitet. Hvis du vil betale 200 DKK mod 1500 DKK, kan du gøre det, men så må du forvente, at der vil være mindst tre gange så mange afbrydelser og tre gange mindre udbud og kvalitet. Tvivler du på vores påstande? Du er velkommen til at prøve os af i 1 time eller en hel måned for

364 DKK

.

apple-produkter-iptv

Ud af ca. 8760 timer (365 dage) var vores service nede i ca. 21 timer i alt, hvilket giver os en samlet oppetid på ca. 99,99%.

Det er mere end nogle af de officielle tv-udbydere i Sverige. Det skyldes, at vores servere er spredt over hele verden og normalt findes i flere forskellige kopier.

En server kan f.eks. have en oppetid på 30 dage. Det betyder, at serveren har kørt i 30 dage i træk. Hvis serveren pludselig lukker ned, starter oppetiden igen. Hvis serveren er tændt i 10 dage efter afbrydelsen, er den nye oppetid 10 dage. Hvis nedbruddet varede 1 dag, betyder det, at serverens samlede oppetid var 39 dage (30-1+10=39).

Vi kan med stolthed sige, at vi er en af de tre IPTV-udbydere i verden, der har den højeste oppetid på trådløse IPTV-kanaler.

Vi er forhandler af SvenskIPTV.com

Premium-kanaler SvenskIPTV