DanskIPTV-svg-1.svg
Menu

Vores betalingsmetoder

Hos os kan du betale med kort eller kryptovaluta som Bitcoin, ETH, USDT mv.

Bankkort

Ingen guide nødvendig

Paybis

Kort til Bitcoin

Firi

Kort/Vipps til Bitcoin

RAMP

Kort til Bitcoin

Wunder

Kort til Bitcoin

Rigtig kortbetaling

Vi er en af ​​de få IPTV-udbydere, der tilbyder en fuldautomatisk og anonym kortbetalingsløsning. Vores kortbetaling er en “rigtig” kortbetalingsløsning og ikke en, der markedsføres af andre udbydere, hvor du bliver bedt om at købe Bitcoin med dit kort. Når du betaler med kort hos os, kan ingen andre end dig eller os nogensinde vide, hvad du har købt, selvom transaktionen er synlig på din konto.

Øjeblikkelig ordrebehandling uanset tidspunkt på dagen!

For at vi skal kunne tage betaling med kort og gøre det nemmere for dig som kunde (hvis du ikke ønsker/kan købe krypto), tillægges et kortgebyr på 10%. Dette gebyr er i realiteten meget højere for os, men vi har valgt kun at opkræve 10 % af kunden. De få leverandører, der accepterer kortbetaling i dag, opkræver også 10%, men der er processen ikke automatiseret, som den er hos os, hvilket betyder, at du som kunde skal indsende skærmbilleder af din betaling, for at de kan begynde at behandle din ordre. Derudover skal du hos andre leverandører, der tager kort, vente i cirka 1-3 timer, før din ordre behandles. Vi skiller os således ud fra andre, da processen er helt automatisk hos os og foregår med det samme, uanset om du gennemfører dit køb i supportens åbningstid eller ej!

Kryptovaluta

Ligesom næsten alle IPTV-udbydere tilbyder vi også betaling via kryptovaluta (BTC, ETH, USDT, LTC osv.). Køber du eksempelvis Bitcoin via de store kryptobørser som Coinbase, Binance eller Crypto.com, har du mulighed for at købe helt gratis med en bankoverførsel, der tager cirka 1-2 dage. Der er dog altid et gebyr, når du sender din BTC videre. Nedenfor kan du se de gebyrer, som nogle børser opkræver, priserne inkluderer netværksgebyret, hvor transaktionen foregår hurtigst muligt (hvis du sender ca. 900 DKK og inklusive netværksafgiften):

  • Coinbase 0.0002 BTC (~100kr)
  • Paybis 0.00025 BTC (~110kr)
  • RAMP 0.00031 BTC (~110kr)
  • Firi 0.0002 BTC + 4% (~165kr)
  • Simplex 0.0005 BTC (~220kr)

Køber du fra mindre danske børser/børser, kommer der ofte højere gebyrer på, som du kan se ovenfor.

Eksempelvis opkræver Firi et gebyr på 0,0002 BTC + 5 %, hvilket svarer til omkring 165kr. afhængig af Bitcoin kursen. De sender også handlen med et højere gebyr, der ikke er synligt for dig som kunde, hvilket betyder, at handlen når frem til destinationen relativt hurtigt (30-60 min).

Ulempen ved dette er, at der er ekstra gebyrer for modtageren, som vi ikke mener, du er ordentligt informeret om. Dessa avgifter brukar ligga på ca 25-80kr.

Hvorfor skal jeg betale gebyret?

Vores priser er altid eksklusive eventuelle gebyrer. Gebyret er ikke noget, der tilfalder os, for derfor skal køber selv betale for disse gebyrer. Vi har valgt at sænke priserne på vores pakker i modsætning til andre leverandører, der aktivt hævede priserne, når gebyrerne også er steget.

Paybis

Oplade: 110kr (beregnet på en handel på 920kr)

Bankkort

[custom-step-guide id="12647"]

Ramp

Oplade: 110kr (beregnet på en handel på 920kr)

Bankkort

[custom-step-guide id="12628"]

Firi

Oplade: 165kr (beregnet på en handel på 920kr)

Bankkort, Vipps

[custom-step-guide id="18064"]