DanskIPTV-svg-1.svg
Menu

Smart TV (Smart STB)

Smart STB er en app, der kan downloades til de fleste tv-apparater, hvilket er positivt. Ulempen ved appen er, at den kan være kompliceret at komme i gang med. Derfor anbefaler vi den ikke som den første app til at teste vores kanaler (hvis du ikke har købt appen). Når du downloader den og den er i demo-tilstand (altså når du tester deres gratis version) KAN du I NOGLE TILFÆLDE ikke udfylde vores portal-URL, som du får, når du anmoder om en gratis prøveversion/køber vores service.

Specifikationer

– App: Smart STB
– Installationstid: Ca 10 min
– Wifi/Kabel: Stöd för båda
– Koste: ca 400kr
– Tilbyder gratis prøveversion: Ja (7 dage)

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Steg 1

Start med at downloade appen. Når du starter det, vises denne boks. Hvis det ikke forsvinder af sig selv, skal du trykke på knappen “OK“. Accepter appens vilkår, hvis spørgsmålet kommer, accepter også, at du får en 7-dages prøveversion af appen.

OPMÆRKSOMHED! Du skal indhente din “Virtual MAC address” og indtaste den i formularen, når du anmoder om din gratis prøveperiode/køber vores service. Se steg 3.

Steg 2

Når du så ser denne boks på billedet, skal du hurtigt trykke på knappen “OK” for at komme til indstillingerne. Hvis du ikke har tid til det, kan æsken blive sort og sidde fast i den position. Så skal du genstarte appen eller i værste fald tv’et ved at trække netledningen ud.

Steg 3

Vælg “Device info” for at hente din “Virtual MAC address“. Skriv det ned og dobbelttjek din stavning.

Vælg “Embedded portal” for at komme til det billede, du ser i dette steg. Når du er her, skal du vælge “Portals“.

Steg 4

Multiportal mode” skal være aktiveret. Sørg for, at “Use portal 1“-indstillingen er aktiveret, så du kan tilføje din egen portal-URL ved at rulle længere ned på siden.

Steg 5

Indtast “iptvdansk.com” i feltet “Name“. I feltet “URL 1” skal du udfylde vores portal-URL, som du modtager, når du anmoder om en gratis test eller køber vores service.

For at kunne teste vores service med Smart STB-appen skal du først finde ud af din virtuelle MAC-adresse (som starter med 00:1A:79). Du indtaster det så i formularen på linket nedenfor efter at have valgt Smart STB-appen i menuen.
www.iptvdansk.com/packages

Premiumkanaler SvenskIPTV